Меню
Україна, м. Рівне, вул. Базарна, 9, пасаж "Юність".
Пн-пт - 10:00 - 18:00
Сб -10:00 - 16:30
Нд - вихідний
Час роботи магазину:
  • Пн-пт - 10:00 - 18:00
  • Сб -10:00 - 16:30
  • Нд - вихідний

Все про спортивне харчування

Добавка МСМ – що це таке і як приймати?
Фізично активні люди, які стежать за станом свого здоров’я, завжди намагаються не тільки підтримувати своє тіло в хорошій формі, але і запобігати появі хвороб і травм. Якщо основна мета спортивного харчування – поліпшити свої показники, набрати масу, підвищити витривалість і силу, схуднути, то є й ряд БАДів, які сприяють цим процесам.  Разом з командою нашого Інтернет-магазину PROTEIN-SPORT п..
29.12.2019
Добавка МСМ – що це таке і як приймати?
Які жироспалювачі будуть найефективнішими?
Мета кожного спортсмена, та й будь-якої фізично активної людини – не тільки покращити стан свого здоров’я, а й красиво, струнко виглядати. При цьому не завжди вдається стежити за правильним харчуванням в силу ряду причин: наприклад, через нерівномірний робочий графік, сидячу роботу і т.д. Саме тому команда нашого Інтернет-магазину ПРОТЕЇН-СПОРТ хоче окремо розповісти про кращі жироспалювачі д..
16.12.2019
Які жироспалювачі будуть найефективнішими?
Як і коли потрібно приймати BCAA для більшого ефекту?
Людям, які хочуть бути здоровими, струнко виглядати і максимально довго вести здоровий спосіб життя, часто доводиться доповнювати свій раціон спортивним харчуванням. Особливо це актуально для тих, хто ходить в тренажерний зал і займається фітнесом. Наш Інтернет-магазин PROTEIN-SPORT підготував для Вас актуальну і корисну інформацію на тему: як приймати BCAA? У нашому блозі ми вже розкривали те..
15.12.2019
Як і коли потрібно приймати BCAA для більшого ефекту?
Де купити якісне спортивне харчування в Рівному?
З кожним роком стрімко збільшується кількість людей, які стежать за своїм здоров'ям і за своєю фізичною формою. Серед них не тільки спортсмени, а й фізично активні люди, які хочуть бути здоровими і виглядати підтягнуто. Це люди, які систематично ходять в спортзали, на заняття фітнесом, займаються бігом і іншими фізичними вправами. Можна з упевненістю сказати, що спортивне харчування - дуже важлива..
15.12.2019
Де купити якісне спортивне харчування в Рівному?