Меню
Україна, м. Рівне, вул. Базарна, 9, пасаж "Юність".
Пн-пт - 10:00 - 18:00
Сб -10:00 - 16:30
Нд - вихідний
Час роботи магазину:
  • Пн-пт - 10:00 - 18:00
  • Сб -10:00 - 16:30
  • Нд - вихідний

Блог Protein-Sport

Протеїн в спортивному харчуванні
   Протеїн в спортивному харчуванніОсобливості протеїна       Протеїн найпопулярніший елемент спортивного харчування. По суті це білок, з якого складаються всі живі організми, людина в тому числі. Поповнити запас можна за рахунок прийому багатої на білки їжі. Бодібілдерам виключно здорового харчування мало. Виробники подбали про наявність білків у складі добавок. Вживання поживних речовин допомаг..
11.07.2021
Протеїн в спортивному харчуванні
Добавка МСМ – що це таке і як приймати?
Фізично активні люди, які стежать за станом свого здоров’я, завжди намагаються не тільки підтримувати своє тіло в хорошій формі, але і запобігати появі хвороб і травм. Якщо основна мета спортивного харчування – поліпшити свої показники, набрати масу, підвищити витривалість і силу, схуднути, то є й ряд БАДів, які сприяють цим процесам.  Разом з командою нашого Інтернет-магазину PROTEIN-SPORT п..
29.12.2019
Добавка МСМ – що це таке і як приймати?
Що таке глютамін і як його застосовують спортсмени?
Не тільки професійним спортсменам, а й людям, які ведуть активний спосіб життя, потрібно правильно харчуватися і наповнювати свій організм всіма необхідними макро-, мікроелементами і амінокислотами. Глютамін це якраз та амінокислота, яка необхідна кожному з фізично активних людей, адже вона міститься в м’язах і в плазмі крові. Ми, команда Інтернет-магазину PROTEIN-SPORT, пропонуємо розібратися..
16.12.2019
Що таке глютамін і як його застосовують спортсмени?
Що таке амінокислоти і навіщо вони потрібні?
Перш за все, давайте з'ясуємо, що таке BCAA, і розшифруємо цю абревіатуру. У перекладі на українську, цей термін трактують як амінокислоти з розгалуженими бічними ланцюгами. По-англійськи це звучить як Branched Chain Amino Acids. Фактично це ті амінокислоти, які можна назвати будівельним матеріалом для наших м'язів. Є велика кількість сперечань, чи справді ці амінокислоти так необхідні спорт..
16.12.2019
Що таке амінокислоти і навіщо вони потрібні?
Що таке L-аргінін? Користь, протипоказання, способи застосування
Зараз не тільки спортсменам, а й людям, які займаються фізичними вправами, відвідують спортзал і фітнес, ведуть здоровий спосіб життя, потрібно часто, вдосталь і правильно харчуватися. Повноцінне харчування допоможе забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами. Саме тому люди, які займаються спортом, інтенсивними фізичними навантаженнями, повинні наповнювати свій раціон не тіль..
16.12.2019
Що таке L-аргінін? Користь, протипоказання, способи застосування
Фенилаланин для бодибилдеров
Фенилаланин  для бодибилдеров      Что такое фенилаланин?         Фенилаланин – это незаменимая аминокислота, что не синтезируется в организме человека. Существует в двух формах L, D. Входит в состав многих белков. Его можно получить с продуктов питания или принимая добавки. Фенилаланин содержится в курином филе, кунжуте, сушеном инжире, бананах, кураге, молочных продуктах, арахисе. Только прав..
16.12.2019
Фенилаланин  для бодибилдеров
Тирозин как добавка для бодибилдеров
Тирозин  как добавка для бодибилдеров        Что такое тирозин?            Тирозин – это заменимая аминокислота, что вырабатывается в теле человека. Входит в состав белков. Питательное вещество взаимосвязано с фенилаланином. Если последнего недостаточно в дефиците будет l-тирозин. Спортсмены могут употреблять пищу богатую аминокислотою тирозин, например морепродукты, орехи, злаки, мясо, мо..
16.12.2019
Тирозин  как добавка для бодибилдеров
Секреты приема BCAA для максимальной пользы
Секреты приема BCAA для максимальной пользы    Какой бывает bcaa?        Комплекс незаменимых аминокислот bcaa советуют принимать для похудания, бодибилдинга. Бца это питательные вещества, без которых организму придется трудновато – лейцин, валин, изолейцин. Пользуются  успехом, поскольку помогают росту, развитию мускулатуры, дарят энергию для спортивных достижений.       Bcaa аминокислоты б..
16.12.2019
Секреты приема BCAA для максимальной пользы
Прийом BCAA: побічні ефекти, протипоказання та дозування
Мета сучасних активних людей – не лише вдосконалити своє тіло, підвищити свою витривалість та імунітет, але при цьому уникнути побічних ефектів від прийому спортивних добавок. Команда Інтернет-магазину ПРОТЕЇН-СПОРТ разом з Вами хоче з’ясувати: яким має бути дозування БЦАА, щоб ефект від їх прийому був максимальним і не було побічних ефектів? Які основні протипоказання BCAA взагалі існують і к..
16.12.2019
Прийом BCAA: побічні ефекти, протипоказання та дозування
Полузаменимые аминокислоты для мускулатуры
Полузаменимые аминокислоты для мускулатуры Что такое полузаменимые аминокислоты?         Неоспоримое значение аминокислоты имеют в жизни спортсменов. Большие физические нагрузки влияют на мышцы. Для укрепления мускулатуры, восстановления после тяжелых упражнений необходимо подпитать их полузаменимыми аминокислотами.        Свое название питательные вещества получили из-за того, что в организ..
16.12.2019
Полузаменимые аминокислоты для мускулатуры