Меню
Україна, м. Рівне, вул. Базарна, 9, пасаж "Юність".
Пн-пт - 10:00 - 18:00
Сб -10:00 - 16:30
Нд - вихідний
Час роботи магазину:
  • Пн-пт - 10:00 - 18:00
  • Сб -10:00 - 16:30
  • Нд - вихідний

Протеїн в спортивному харчуванні

Протеїн в спортивному харчуванні

   Протеїн в спортивному харчуванні
Особливості протеїна

      Протеїн найпопулярніший елемент спортивного харчування. По суті це білок, з якого складаються всі живі організми, людина в тому числі. Поповнити запас можна за рахунок прийому багатої на білки їжі. Бодібілдерам виключно здорового харчування мало. Виробники подбали про наявність білків у складі добавок. Вживання поживних речовин допомагає досягти кращих результатів від тренувань.
      Протеїн повинен обов'язково бути в раціоні людини. У розрахунку на добу чоловікам треба отримувати 2-3 грами білка на кілограм маси, жінкам - 1-2. Дозування залежить від характеру навантажень на тіла. Добавка виробляється з білкових сумішей, концентрованого білка. Саме вони основа м'язів, впливають на ріст м'язів.
     У бодібілдингу білки використовують з метою стимуляції м'язів, зниження кількості жиру, підтримки здорової фізичної форми.

Види білків

       Протеїн за походженням ділиться:
яєчний протеїн;
- казеїновий протеїн;
- сироватковий;
- м'ясний;
- соєвий;
- гороховий;
- риб'ячий;
комплексний протеїн.
      Сироватковий може бути трьох підвидів: ізолят, гідролізат, концентрат. У кожному висока частка чистого білка (крім концентрату).
      За швидкістю всмоктування: повільний, швидкий білок.   

  

Як приймати протеїн?

        Якщо Ви купили протеїн повільно засвоюваний організмом, рекомендується розмішувати препарат в молоці. Молоко підвищить якість отриманого білка. Живильні речовини будуть поступово, рівномірно надходити в тіло спортсмена. Радять пити повільний білок на ніч, за 2 години до тренування.

        Швидкий вживають разом з водою, соком. Краще використовувати під час набору м'язів. Для ефективності пийте з ранку, відразу після тренування.
        Сироватковий протеїн, гідролізат – вживайте після сну. Добавки допоможуть захистити м'язи від руйнування в процесі катаболізму. Послужать джерелом енергії для тіла.
        Якщо бодібілдер нарощує мускулатуру, доречно приймати білок між прийомами їжі, по 2-4 порції. Знаєте, що не буде, де підкріпиться протягом дня, випийте повільний білок.

        Перед тренуванням вживайте протеїн, ВСАА. Добавки будуть додавати енергії тіла. Після фізичних навантажень білок допоможе відновити сили. Перед сном можна випити комплексний протеїн для захисту від нічного катаболізму м'язів. Білки важливо приймати при роботі на рельєф, схудненні.

 Купити протеїн в інтернет магазині «Протеїн-Спорт»  

          Інтернет магазин спортивного харчування «Протеїн-Спорт» пропонує великий вибір протеїну різного походження. Ви можете купити протеїн за доступною ціною, від світових брендів: Ostro Vit, Protein Factory, Activ Lab, Muscle Gauge Nutrition, PVL, Syntrax, VP Lab, San, Bio tech. Ми з радістю допоможемо підібрати Вам яєчний протеїн, казеїновий протеїн, ізолят, концентрат, комплексний протеїн. Ви можете замовити добавки в формі порошку, рідини.
         Ми працюємо службами доставки по всій Україні. Ви можете отримати замовлення у Львові, Києві, Одесі, Вінниці, Івано-Франківську.
 

Спортивне харчування

Коментарі
Схожі статті
Що таке амінокислоти і навіщо вони потрібні?
Що таке амінокислоти і навіщо вони потрібні?
Перш за все, давайте з'ясуємо, що таке BCAA, і розшифруємо цю абревіатуру. У перекладі на українську, цей термін трактують як ам..
16.12.2019