Меню
Україна, м. Рівне, вул. Базарна, 9, пасаж "Юність".
Пн-пт - 10:00 - 18:00
Сб -10:00 - 16:30
Нд - вихідний
Час роботи магазину:
  • Пн-пт - 10:00 - 18:00
  • Сб -10:00 - 16:30
  • Нд - вихідний

Які жироспалювачі будуть найефективнішими?

Які жироспалювачі будуть найефективнішими?

Мета кожного спортсмена, та й будь-якої фізично активної людини – не тільки покращити стан свого здоров’я, а й красиво, струнко виглядати. При цьому не завжди вдається стежити за правильним харчуванням в силу ряду причин: наприклад, через нерівномірний робочий графік, сидячу роботу і т.д. Саме тому команда нашого Інтернет-магазину ПРОТЕЇН-СПОРТ хоче окремо розповісти про кращі жироспалювачі для чоловіків і жінок. Ми детальніше розберемося в тому, яке спортивне харчування оптимально підійде для схуднення, розповімо про кращі спалювачі жиру. Наша команда підготує окрему статтю, де розповість, як і коли краще всього приймати дієтичні активні речовини, які можуть бути протипоказання до їх прийому. А поки що зупинимося на найголовніших нюансах: з’ясуємо, що таке жироспалювачі, які у них є види і властивості.

Що таке жироспалювачі і як вони застосовуються в спорті?

Фактично, з самої назви стає зрозуміло, що є дієтичні добавки, які сприяють схудненню. Навіть у натуральному вигляді в їжі є активні компоненти, які стимулюють організм людини позбавлятися від зайвого жиру. При цьому дуже важливо дотримуватися їх правильного дозування.

Вчені тривалий час проводили дослідження різних речовин, виділених з продуктів харчування. Дослідження проводилися на предмет здатності прискорювати обмін речовин в організмі людини, а також обмежувати жирові запаси в організмі. Доведено, що особливо ефективними ці речовини є під час фізичних навантажень, причому паралельно потрібно дотримуватися низькокалорійної дієти. Тому якщо Ваша мета – схуднути, будьте готові комплексно підійти до вирішення цього завдання.

Як працюють жироспалювачі? Термогенні та жиророзщеплювальні субстанції надають комплексний ефект на організм спортсмена:

  • гальмують процес виробництва жирів і їх відкладення;
  • прискорюють вивільнення і спалювання жирів;
  • допомагають знижувати апетит;
  • стимулюють термогенез.

При цьому дуже важливо пам’ятати: навіть найбільш потужні жироспалювачі не дадуть бажаного ефекту, якщо Ви не будете поєднувати їх з фізичними вправами і низькокалорійною дієтою.


Які є жироспалювачі?

Основні корисні властивості жироспалювачів для схуднення для жінок і для чоловіків ми вже з’ясували. Тепер давайте подивимося, які є види дієтичних продуктів, які допомагають нашому організму позбавлятися від зайвих калорій:

  • блокатори жиру;
  • термогеніки;
  • ліпотропіки;
  • добавки для пригнічення апетиту.

Давайте більш детально зупинимося на кожному з цих видів добавок, з’ясуємо їх основні властивості і відмінності.

 

Блокатори жиру

Завдяки дії блокаторів жиру в організмі відбувається перешкоджання засвоєнню жирів. Яким чином це відбувається? Речовини, які входять до складу добавки, зв’язуються з жирами в шлунково-кишковому тракті, а потім блокують фермент, який відповідає в людському організмі за розщеплення жирів. Таким чином, засвоєння жирів в організмі блокується.

Термогеники

Це добавки, які сприяють прискоренню обміну речовин за допомогою підвищення температури тіла, а також активізації роботи нервової системи людини. Є сильними жироспалювачами, які мають як ряд переваг, так і ряд недоліків. Під час прийому таких добавок можуть спостерігатися побічні ефекти. В такому випадку краще замінити добавку.

Ліпотропіки

Ефективними для мінімізації підшкірного жиру є ліпотропіки. Це одні з кращих жироспалювачів для жінок. Вони сприяють прискоренню обміну речовин, в процесі чого розщеплюються жири і досягається бажаний ефект схуднення.

Один з найвідоміших видів ліпотропіків – CLA. Абревіатура розшифровується як лінолева кислота. Прийом цієї добавки сприяє паралельно декільком процесам – не тільки зменшенню жирових запасів, а й нарощуванню сили та м’язової маси. Добавка CLA добре відома всім спортсменам: вона позитивно впливає на білковий обмін і захищає м’язи спортсмена від катаболічних процесів, таким чином забезпечуючи комплексний ефект на організм.

Також дуже поширеним ліпотропіком є L-Carnitine. Карнітин допомагає транспортувати жир в м’язи, де він безпосередньо буде перероблений в енергію. Таким чином, завдяки цій добавці можна не тільки скинути вагу, але і отримати додатковий заряд енергії.

Добавки для пригнічення апетиту

Більшість добавок, які входять в цю підкатегорію, по суті є термогенетиками. Це препарати, які впливають на механізм насичення нашого організму. Блокуючи сигнали, які відповідають за інформування нашого мозку про голод, ці добавки знижують апетит.

Серед усіх видів спортивного харчування жироспалювачі для жінок є одними з найбільш популярних добавок. Щоб завжди виглядати струнко, потрібно систематично займатися фізичними вправами і стежити за своїм харчуванням. А жироспалювачі допоможуть Вам посилити цей ефект.

Що пропонує наш Інтернет-магазин?

Якщо Вам потрібно підібрати найбільш ефективні жироспалювачі для жінок або для чоловіків, звертайтеся в наш Інтернет-магазин PROTEIN-SPORT. У нашому магазині представлений весь асортимент спортивного харчування – від протеїнів найвищої якості до спортивного інвентарю, який стане Вам в нагоді під час занять спортом.

Крім того, у нас Ви можете замовити жироспалювачі від кращих виробників:

  • Weider;
  • BioTech;
  • AllMax Nutrition;
  • Pro Nutrition;
  • ACTIVLAB;
  • Scitec Nutrition;
  • Cloma Pharma та інших компаній.

Нагадуємо: ми робимо доставку спортивного харчування по всій території України. Наш магазин співпрацює тільки з кращими виробниками спортивних добавок, адже Ваше здоров’я для нас – на першому місці!

Коментарі