Меню
Україна, м. Рівне, вул. Базарна, 9, пасаж "Юність".
Пн-пт - 10:00 - 18:00
Сб -10:00 - 16:30
Нд - вихідний
Час роботи магазину:
  • Пн-пт - 10:00 - 18:00
  • Сб -10:00 - 16:30
  • Нд - вихідний

Де купити якісне спортивне харчування в Рівному?

Де купити якісне спортивне харчування в Рівному?

З кожним роком стрімко збільшується кількість людей, які стежать за своїм здоров'ям і за своєю фізичною формою. Серед них не тільки спортсмени, а й фізично активні люди, які хочуть бути здоровими і виглядати підтягнуто. Це люди, які систематично ходять в спортзали, на заняття фітнесом, займаються бігом і іншими фізичними вправами. Можна з упевненістю сказати, що спортивне харчування - дуже важлива частина раціону як професійних спортсменів, так і новачків, які прагнуть показувати кращі результати в спорті, а також людей, які займаються фізичними вправами, хочуть виглядати більш підтягнуто і ефектно.

А тепер пропонуємо разом з нами, з Інтернет-магазином ПРОТЕЇН-СПОРТ з'ясувати, які види спортивних добавок, що сьогодні існують на ринку і для яких цілей вони потрібні: що краще підійде для схуднення, для відновлення, для нарощування м'язової маси, для суглобів спортсменів. Наш магазин спортивного харчування готовий запропонувати вам фітнес харчування та екіпіровку найкращої якості! Доставка працює по всій території України для вашої зручності.

Як часто люди займаються спортом?

Кожен з нас на якомусь етапі свого життя розуміє, що пора зайнятися своїм тілом і привести його в форму. Найефективніший спосіб - зайнятися спортом, піти в тренажерний зал, сходити на заняття з фітнесу, йоги. Мета у кожного може бути своя. Наприклад, чоловіки прагнуть не тільки скинути зайву вагу, але також і наростити м'язову масу, щоб виглядати підтягнуто, і привертати увагу до своєї фігури. Жінки прагнуть схуднути, підкоригувати свої форми, розвинути свою гнучкість. Адже кожна жінка хоче бути не тільки підтягнутою, але і граціозною.

Звичайно ж, цікаво дізнатися, скільки людей в Україні зараз займається спортом або просто фізичними вправами (ходяять на фітнес, в спортзал та ін.). Офіційної статистики з цього приводу немає, тому соціологічна група «Рейтинг» провела тематичне дослідження.

Результати шокують. Більше 50% опитаних (з 1580 чоловік!) Ніколи не займалися ні спортом, ні фізичними вправами! Опитування показало ставлення українців до власного здоров'я:

  •     майже кожен день займаються фізичними вправами 9% українців;
  •     кілька разів на тиждень - 15%;
  •     кілька разів на місяць - 14%;
  •     кілька разів на рік - 12%;
  •     ніколи - 50%.



Є і дуже цікава статистика, яка показує, від чого залежить фізична активність українців, в якому віці вони активніше займаються спортом і наскільки прибутки впливають на фізичну активність. Наприклад, спортом зараз займається 63% молодих, і тільки 35% людей старше 50-ти років! Більш активно спортом займаються саме чоловіки.

Цікаво, що рівень прибутку теж впливає на кількість занять спортом. Незважаючи на це, 45% забезпечених людей в Україні ніколи не займалися фізичними вправами! Таку ситуацію навіть складно порівняти з ситуацією в ЄС і США. Наприклад, в Німеччині понад 40% населення систематично займаються спортом, в США - більше 60%, в той час як в Україні - лише 24%.


    

Проте, тренд здорового способу життя активно просувається і в Україні, і з кожним роком все більше людей прагне поліпшити свою фізичну підготовку.

Які види спортивного харчування пропонуюстьпроизводители?

Недостаточно просто посещать спортзал или фитнес, чтобы добиться хороших результатов. Важную роль в этом процессе играет питание. Нужно не только продумать свой рацион, но и подобрать питание для спортсменов, которое поможет достичь желаемой цели. Например, если во время тренировок вы начинаете сбрасывать вес, очень важно не допустить похудения мышечных тканей. Мышцам в это время необходим белок. В свою очередь, чтобы нарастить мышечную массу, необходимо употреблять больше калорий, чтобы у организма была возможность для строительства мышц. При этом необходимо питаться правильно, чтобы не нарастить подкожный жир, а набрать мышечную массу.

Среди основных видов спортивного питания чётко можно выделить такие группы:

  • протеины: являются основным строителем мышечной массы; в протеинах содержится отфильтрованный белок и практически нет углеводов, что помогает наращивать мышечную ткань вместо жировой;
  • гейнеры: помогают более интенсивно, чем протеины, нарастить мышечную массу, а также восстановить энергетический баланс спортсмена; в его составе есть и белки, и углеводы;
  • креатинсприяє поліпшенню обміну речовин в м'язах, їх зростання, підвищення силових показників спортсменів;
  • жироспалювачідопомагають прискорити процес схуднення під час тренувань;
  • амінокислотизавдяки ним організм відновлюється швидше після тренувань, зміцнюється м'язова тканина, вони сприяють схудненню;
  • вітамінипризначені для підвищення імунітету і витривалості;
  • енергетикизавдяки ним можна максимально швидко відновити сили і наповнити організм енергією, яка так потрібна під час тренувань.
       

Якщо вам знадобилася одна з перерахованих вище добавок, ви можете знайти все необхідне в нашому магазині. Наш Інтернет-магазин може надати всі перераховані види спортивного харчування в Рівному. Оптимальне поєднання ціни та якості спортивного харчування - головна перевага нашого магазину!

Де вигідніше купити спортивне харчування?

Фізично активні люди завжди більш мобільні і йдуть в ногу з часом. Саме для таких людей зараз створюються Інтернет-магазини, де можна без зайвої витрати часу замовити потрібну фітнес харчування. Ціни на нього в Інтернет-магазинах вигідніше, ніж в звичайних магазинах. До того ж, покупка онлайн допоможе заощадити не тільки гроші, але і ваш час.

Наш Інтернет-магазин спортивного харчування PROTEIN-SPORT готовий запропонувати широкий вибір фітнес харчування від найвідоміших виробників, а також аксесуари для занять у фітнес залі і в тренажерному залі. Ми знаходимося в Рівному і робимо доставку по всій території України. Ми пропонуємо нашим клієнтам найвигідніші ціни, адже працюємо без посередників!

Коментарі